Paranormal

В обществата, които „изследват“ паранормалното, има членове, които вярват на всякакви фотографии, в които се виждат хора, чиято плътност е съмнителна.

Аз вярвам в някакви работи, паранормални, но сега не е времето да говорим за тях.

Преди известно време, в следствие на някаква творческа импресия*, ми се случи да експериментирам със светлината. От скромните ми познания за работа със светлина, от скромните осветителни тела**, с които разполагам, успях да извлека някои интересни неща.

Държа да отбележа, че във фотографията се рисува. Е, не с четка, но със светлина. Освен рисуване със светлина, горните кадри не са манипулирани по друг начин, освен средства за идейно и цветово дооформление.

Мисля, че можем да помислим за някое #openphoto, нощно, в което да потренираме похватите за рисуване при оскъдна светлина и много време.


*Резултатите са от работа в тандем. Освен реализацията, идеите са мои и на Мина.
**Фенер, стар, със жълта крушка.

Advertisements

3 thoughts on “Paranormal

  1. Айде и аз да се включа по темата за паранормалното. Понякога си мисля, че има и по важни неща за дискутиране, но в крайна сметка разбрах, че всичко май е въпрос на личен избор и приоритизиране на важните теми всеки сам за себе си. Така, че нямам намерение си казвам мнението точно по този въпрос. Просто ви пожелавам повече оптимизъм и слънчево настроение :)))

  2. Извънземните са тук! И ви наблюдават! Рано или късно ще потърсят контакт с вас!
    ––

    Снощи станах в 0300 са малка среднощна закуска и реших да видя какво си ми пратил. Свалих архива и започнах да разглеждам… На снимката с различните зеници подскочих (в полу будно състояние). Снимката е адски ефектна, особено в три през нощта.

    Така че се огледайте. Пришълците са около нас и ни наблюдават!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s