Въшкология

Водата през очите на една въшка

Животът през очите на една въшка

Въшкологията е сложна наука, все още в експериментален стадии. Откривател на тази наука, както може би някой се сеща, се явява моя милост – истинска въшка. Неподправена.

Обект на изследване във въшкологията е атмосферното налягане и неговите влияния върху сетивните възприятия на въшките. Въшкологията твърди, че при определени стойности на атмосферното налягане, под въздействие на неправилна фотосинтеза, въшката може да изпадне в небитието. Което, както виждате, звучи напълно закономерно.

Въшкологията се занимава и с други паразити, разбира се. При вас – човеците, тези паразити са по-познати като политици. При нас, те са просто опитни въшки. Вероятно при вас тези паразити са познати като кърлежи, тения, глисти или други подобни.

Сега ще онагледим и аргументираме съществуването на въшкологията. Въш (главна учена въшка, моя дясна ръка) споделя в едно от своите въшкологично-апокрифни писания, че е възможно т.нар. „други паразити“ да приемат свойства, които са чисто типични за истинските въшки. С думи прости, Въш твърди, че всеки един от другите паразити може да изпадне в небитието. Той дава неоспорими аргументи със следните слова:

„Всеки друг паразит, също би могъл да бъде въшка, ако не е въшка. При ниски стойности на атмосферното налягане, ако субектът е приемал кашкавал в рамките на изминалите три дни и половина, напълно е възможно душата му, ако е въшешка, да предприеме действия, чрез които тялото да преодолее препятствията и пределите на битието.“.

Ето, за да не бъдем съвсем голословни, даваме ви пример. Субект, познат като „ДРУГ ПАРАЗИТ“ при нас, при вас като Вол Сидеров, често проявява въша душица, поради което нерядко налита на бой или подстрекава неговите башибозуци, най-лични въшки, да се спуснат във въпросното предприятие. Самото желание за побой, ако трябва да се позовем на Въш, се дължи на преминаването на душата му от битието…към небитието. Което от своя страна напълно потвърждава казаното от Въшкант: „Където е текъл кашкавал – пак ще тече“. По-опростено казано, Вол Сидеров, бидейки паразит, е и въшка в същото време. Представете си го като…като…като куче с чалма. Според въшкологията, Вол е абсолютно уникален случай в цялата въшкология. Той единствен владее методите за превръщане на (както ги определя Въшкант) овчеглави с въшкоидна паразития.

Затова, уважаеми, не се чудете и не се възмущавайте на проявите на насилие от страна на въпросния субект. Той не осъзнава, но е въшка, чиято душа постоянно е пред дилема дали да изпадне в небитието.

Има още много какво да се каже за въшкологията. И ще се каже. Просто още хората не са подготвени за силата, мощта и енергията, които въшкологията може да разкрие. Мда…

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s