Пийте една студена вода

Пийте една студа вода.

Младите творци в България са щедро стимулирани от правителството. Така е. Правителството дава щури пари на организации, превърнали се в храмове на изкуството, по незнайно какви причини. Тия пари, ония ги инвестират, в нас – младите хора. Вратите на храмовете за изкуство са широко отворени и на рояци и орди ние, младите, ежегодно пристигаме с умни идеи, които реализираме с лека ръка. Щото ни стимулират да го правим. Стимулират ни да даваме всичко от себе си, за да види целият свят, че у нас се спотайват млади Бергманчета. Дават ни сцена за изява. Къде има такова нещо по света? Никъде. Изобщо…всички творчески импресии, които ни връхлитат сегиз-тогиз, ние смело реализираме, щото знаем, че имаме подкрепа зад гърба си.

То и словото е свободно.

Advertisements

One thought on “Пийте една студена вода

 1. Чудесни изводи, Краси! Само така! Браво!
  Ето още малко мисли в подкрепа на същото – http://www.youtube.com/watch?v=6SUC9xtJH6M. Записът от това клипче след седмата минута и особено през осмата минута, е пълен с неопровержими доказателства:
  „Ето и нещо по-оптимистично: Прекрасно е, че образователната система е толкова объркана, и глупава, и с недомислици и зле организирана.
  Защото по този начин в една защитена, организирана и сравнително безопасна среда децата ни се обучават как да живеят в една объркана, глупава и с недомислия направена обществена система, значи те се готвят за истинския живот – и това е прекрасно.
  От друга страна, говорейки за образованието, говорим как да готвим децата ни за бъдещия живот, а ние трябва да ги подготвяме за настоящия, за сегашния живот.“
  Какво по-хубаво доказателство, че вие, младите хора, СТЕ подготвени?!
  Да пием една студена вода! В нашата държава всеки ден е Първи април. Наздраве!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s